top of page

Imme Jonker - Interieur ontwerper & fotograaf gevestigd in Amsterdam.
 

BY.IMME is een creatieve studio, opgericht in 2018 door Imme Jonker.

Als afgestudeerd interieurontwerper, stylist, conceptontwikkelaar én professioneel interieur fotograaf is Imme een creatieve alleskunner bij wie technische kennis en creativiteit samenkomen. Ze heeft een grote voorliefde voor natuurlijke materialen, vormen, licht en esthetiek.

Centraal staat het ontwerpen van tijdloze interieurs. Haar stijl is elegant, puur en vol natuurlijke materialen. Haar ontwerpen vernieuwend en spannend, maar vormen altijd een eenheid. 

Door haar achtergrond heeft ze veel technische interieur kennis waarmee ze graag opdrachtgevers begeleid, om zo uw persoonlijke en ideale interieur te creëren. 

Fotografie:

Imme helpt merken, ontwerpers en ondernemers door middel van fotografie en (foto)styling. Zo kan ze het visuele verhaal vertellen die de identiteit van jouw bedrijf weerspiegeld.

 

Haar passie ligt bij het fotograferen met natuurlijk licht en doordachte styling om zo unieke, esthetische en authentieke beelden te creëren die de essentie van jouw bedrijf vangen. 

F26BF650-59B1-455D-8DC8-541730C43A80.jpg

Ben je enthousiast geworden of lijkt je het leuk om samen te werken?

Vul het hier onderstaande contactformulier in of mail naar info@byimme.nl

Mail: info@byimme.nl
Tel: 06 43682611

Amsterdam 

Kvk: 75536013
BTW Nummer: NL002352556B35

Algemeene voorwaarden

Dank je wel!

Alle afbeeldingen ©️ 2024 door Imme Jonker. Afbeeldingen mogen niet worden gekopieerd, afgedrukt, anderszins verspreid of gebruikt voor AI-doeleinden zonder uitdrukkelijke schriftelijke toestemming van Imme Jonker.
Tekst, afbeeldingen en andere inhoud op deze website zijn beschermd door het auteursrecht. Imme Jonker behoudt zich alle rechten op de inhoud, inclusief het recht om de inhoud te exploiteren voor tekst- en datamining.
bottom of page