W E R K W I J Z E 


Allereerst kom ik bij je langs voor vrijblijvend kennismakingsgesprek. Dit is een prettige manier om elkaar te leren kennen. 

Bij het kennismakingsgesprek krijg ik een duidelijk overzicht van alle wensen. Zodat ik voldoende handvatten heb om een passend ontwerp te maken voor jou.

Naar aanleiding van ons vrijblijvende kennismakingsgesprek wordt er een persoonlijke offerte gemaakt. In deze offerte staat wat ik ga uitwerken.

Wanneer alles naar jouw wens is, ga ik aan de slag!

 

Tijdens het ontwerpproces is het mogelijk om meerdere contactmomenten te hebben. Dan houd ik je ten aller tijde op de hoogte van het proces en is het mogelijk om eigen inbreng toe te voegen.

Tijdens de eindpresentatie van het interieur plan zal ik mijn ontwerp aan je toelichten.  

Ik neem je mee door het plan en maak het plan visueel en inzichtelijk door middel van een moodboard, een materialen plan, diverse plattegrond tekeningen en andere aanvullende tekeningen, afhankelijk van het gekozen plan.

Na de presentatie blijft het interieurontwerp bij jou, zodat je alles nog eens rustig kunt doorkijken.

 

De eindpresentatie is de start van jouw interieur project. Je bent vrij om te beslissen wat er vervolgens met het plan gaat gebeuren. Ik begeleid jou hier graag bij en ondersteun jou waar nodig. Dit kan zijn bij advies over aankopen, maar ook in de vorm van projectbegeleiding tijdens de uitvoering.

 

Benieuwd naar wat ik voor jou kan beteken? Neem een kijkje op de Aanbod pagina

Heb je nog vragen of heb je interesse in een vrijblijvende intake?
Neem dan gerust contact met mij op.